torsdag 1 januari 2009

Summan av det hela.

Okej, jag har slängt i mej en kopp kaffe nu, ska ta en alvedon med för jag har huvudvärk. Varför gör jag alltid såhär? :)

Jag skulle ju inte dricka, sa jag igår, dels för att jag är sjuk och dels för att jag inte kände för det. Men när jag kom till festen så smuttade jag lite på Tobbes 7,0, och sen drack jag en 7,0 till, och sen tappade jag räkningen. Efter en stund åkte Johan hem, och jag stannade kvar. Alla fulla och glada vid tolvslaget, precis som det ska vara. Och jag kände inte av att jag var sjuk alls, knappt. Jätteskönt. :) Fick ju hålla ordning på Tobbe när han skulle smälla raketer, tycker som sagt att det är lite läskigt. Tobbe tände en jätteraket tillägnad till mej, sa han, och den var störst av alla. ;) Gulle. Smällde högst gjorde den med!

Efter tolv började folket dra sej, men inte vi. Nej, nej.
Tobbe och jag satt på golvet med korvbröd (?) i varsin hand och kärleksförklarade till varandra. Haha. Fan vad söta vi är! Ett par Bullens korvar senare så gick vi hem och sov.

Idag vaknade jag av att jag snorade och att Tobbe spydde. Life is beautiful! Huvudvärk, kräk och alldeles tom i magen. Jag har dock inte kräkts. :)
Ska in och träffa Malin en kort stund i stan sen, typ fika. Men jag väljer McDonalds, för jag vill ha mat. Åt inte något på hela dagen igår, tror det var lite därför jag blev så påverkad så snabbt. Men idag ska jag äta. Donken. Det är nog det bästa som finns!

Inga kommentarer: