söndag 4 januari 2009

Are you motherfuckers ready for the new shit?

Somnade tidigt igår, och jag vaknade tidigt idag. Känner mej fortfarande inte helt utvilad. Skumt.. Kan nog ha slockat kring 22 igår, och sen när jag vaknade mitt i natten så gick jag in i sängen. Får så satans ont i ryggen av soffan, särskilt när jag redan har legat i den en hel dag.

I alla fall - Marie SMS:ade mej typ vid åtta i morse, hon undrade om jag ville med på Magnus Bettnér-showen nu i januari. Jag som så gärna har velat gå! :) Vi har pratat om det på jobbet, att vi skulle samla ett gäng, men det verkar inte bli av ändå.
Och då blev jag jätteglad att Marie frågade, för jag går hellre med Marie än med någon annan, särskilt i ett sånt här sammanhang! Båda älskar dessutom Magnus, hur bra kommer detta bli? :) Har en känsla av att det kommer bli svinigt bra! Det är dessutom Maries födelsedag den dagen så det blir extra mys. :)

Marie och jag har även planerat en tripp till Ikea. Marie tog mej dit för första gången i mitt liv i maj förra året, och det var ju en upplevelse! :) Så vi ska dit igen, om hon kan hålla bebisen inne så länge. Det är väl bara till att knipa, det kan väl inte vara så svårt? ;) Haha.

Det slog mej för en stund sen att jag har tvättstugan idag, efter klockan 14. Hur sugen är jag på det? Jag är inte ens laddad lite. Men å andra sidan har jag kanske tre maskiner, på sin höjd, så det går nog undan.

Och jag SKA jobba imorgon, jag måste! Detta är absolut sista dagen mitt psyke klarar av att vara avstängt från omvärlden, absolut sista. Ja, jag trivs i min ensamhet, men det där är begränsat. Nu måste jag ut. Snart. Typ imorgon!

1 kommentar:

Jennie ♥ sa...

den svarta ? som jag sa ! :)