torsdag 18 december 2008

Light, camera - action!

Igår fick jag en julklapp av mitt jobb - igen. Ett kuvert fullt med lotter av olika slag. Min magkänsla säger att det är den julklappen som kommer göra mej till miljonär. ;) Då kan jag skaffa både en kines och en ny lägenhet?

Idag fick jag en julklapp till från jobbet, en bärbar mobilladdare med våran logga på. :) Jag blev faktiskt jätteglad, tanken var så söt! :) Så den ska testat nu ikväll.

När jag kom hem var mamma och Håkan och syskonen här med mitt bord, det blev sjukt snyggt! :) Svart-målat! Och så hade mamma varit i farten med att köpa stolsdynor, nya matchande bordstabletter (eftersom mina färgranna med Monroe tydligen inte dög) och så lite ljuslyktor till i svart. Det blev jättefint, tack så mycket!
Jag var lite nervös, hann ju inte röja undan fullt så mycket som jag hade velat igår. Och detta slog mej när jag skulle ta tåget hem nu ikväll, shit, jag har inte röjt undan alkoholen. Hon som hatar alkohol kommer ju tro att jag har börjat mitt liv som alkis! Och ölen i kylen är Johans, men hur bra låter den liksom? Den funkade inte för sju år sen, och det funkar inte nu! Men hon nämnde ingenting. Hade hon gjort det så hade jag inte ljugit - det ÄR Johans öl!

Nu : Tvätt, mys med Fian, och bonde. Man ska tydligen kolla på det för att vara cool.

Har fortfarande ont, och någon bebis har vi inte sett röken av ännu heller, för den delen. KOM UT NU!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hihi, ja just det. =) Men nu måste jag faktiskt erkänna en sak, vad stod det för?? =/ Kommer faan inte ihåg.inte puss x tre väl?? faan vilket dåligt minne jag har. Bara för mitt huvud bara innehåler stress.