måndag 22 december 2008

Give a little bit.

Fan, min svarta kon/julgran gör sej riktigt bra i min nystädade lägenhet! Tror inte att jag ska ta ner den när julen är över, den får nog vara kvar för gott. Så fin är den. Och inte ett dugg julig, egentligen. Det är bara det att den passar sej bra till julen. Men den är definitivt en keeper! Året om.

Är alldeles trött i ögonen, det tar ju en evighet att snoka klart i allas bloggar! :) Det gör jag faktiskt ibland när jag har tråkigt, och när jag redan har spenderat dagens budget på poker. Då snokar jag runt i folks bloggar. Och så hittar man någon som man känner, som länkar till någon annan som man är sugen på att snoka lite på, och den personen som man var lite sugen att snoka på länkar till någon som man är ännu mer sugen på att snoka på, och så vidare. Det tar sin lilla stund, det gör det.

Nu ska jag kika in i datarummet och kolla om min iPod har laddat klart för dagen. Den har varit död hela helgen, fråga mej inte hur jag har tagit mej till jobbet utan den, för det vet jag inte! Jag är så otäckt beroende av allt vad musik heter, har jag bara musik så har jag humöret under kontroll. Oftast.
Men så har det visat sej med, att både i lördags och idag sov jag på vägen till jobbet, och på hemvägen hinner jag precis slumra till när tågkonduktören kommer och ska kolla biljetterna. Hur störiga de än är, så är det tur att man har dom! Annars hade jag nog vaknat i Malmö var och varannan morgon, och det hade inte varit populärt i längden. Nog för att jag älskar Malmö, men jag har faktiskt ett jobb att sköta. :)

Inga kommentarer: