onsdag 17 december 2008

Drygt..

Fan, detta ser inte bra ut, jag behöver hjälp. Jag ska prata med mami imorgon, och med pappa. För nu är det inte bara grejen att hyran har höjts, nu känner jag verkligen att jag vill byta bostad!
Kan inte jag få vinna typ en miljon, köpa min lägenhet och göra om den precis som JAG vill? Köpa nya möbler, ny TV, nya tapeter, och så kan jag anställa den där kinesen till att städa. Hade inte det varit perfekt?

Har hittat en lägenhet, som var sjukt snygg. Den får jag betala 6000:- per månad, och det är ju lite mycket för en tvåa, kan tyckas. Men jag tror ändå jag ska ringa och kolla lite, den är en så typisk Angeliqa-lägenhet, till skillnad på den jag har. Jag har inte ens ansträng mej till att skaffa nya möbler, alla gav mej möbler när jag flyttade ifrån S, bara för att jag inte skulle stå där med en tom lägenhet när jag fick min egen sen. :) Men nu vill jag handla ny soffa, nytt soffbord, ny sänggavel - nytt allt. Åh, detta är vad jag kommer tjata om nu ett tag känner jag.
När jag väl har surfat in på någon lägenhet och ska titta på bilder etc, så kommer jag på mej själv med att jag kollar mer noggrannt på vilka parfymer som står på handfatet i badrummet, vilka kläder som hänger i deras garderober och vilka tavlor de har på väggarna. Det är lägenhet du ska leta efter nu, Angeliqa!

Plus att ryktet säger att det alldeles snart kommer att finnas en ljuvlig tvåa ledig här i närheten, med öppen spis och allt, stort och öppet och ljust. :) För typ 4200:- per månad. DET har jag råd med! Ska kolla runt, som sagt. Vad ska jag med en trea till, liksom? (Försöker föra en diskussion med mej själv, överväga för och nackdelar.)

Vart tog den lille söta bebisen vägen? Ingen som vet, inte jag i alla fall.. :(

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag misstänker att den 2an du skriver om är samma som pappa o malin ska kolla på nu på lördag... Det finns en på bergåsa med öppen spis för 4200 kr som de vill ha, ska se den i helgen :) Då blir det fight om vem som ska ha den ;) Saknar dig gull!
Puss Ale