tisdag 4 november 2008

Silikon!

Då har vi fått klarhet i att det är Kaj och Bojje, tack för det. Nu lämnar vi den diskussionen och går på nånting annat. En annan dag.

Ikväll har jag ätit tacos med Jennie, Josefin och Emma. Trevligt trevligt! :) Sen kollade vi på Desperate och och åt ananas och mango. Jag vet att ananas är förbjuden frukt för mej, men jag kan inte låta bli! Det är som att ställa fram en popcorn-skål till ett barn och förbjuda barnet att äta det! Som vanligt åt jag tills det blödde i munnen på mej, och det kom även blod från läpparna. Vi pratar inga mängder med blod, men det är tillräckligt illa för att jag inte borde äta det. Det gör så innerligt jävla ont med, svider och känns så irriterat!
Jag vill ha det till att jag lite smått allergisk, eftersom det kliar i mungiporna med, men Jennie vill ha det till att jag bara äter alldeles för många skivor. :) "Lite känslig", kallar hon det. Jag vet inte, jag..
Ser i alla fall ut som fucking Linda Rosing runt munnen, jag kan nästan tala om hur det känns att ha silikonläppar. Rätt så skönt, faktiskt. ;) Framtidsprojekt?

Nu har jag slagit in Martins julklapp, med risk att han kommer hit och ser den någon dag. Jag blev så nöjd med inslagningen, han kommer aldrig tro att jag har gjort det själv! Men det har jag. :) Så fint!
Och nu ska jag duscha och krypa ner.

Kusin Jennie - jag sväljer aldrig min stolthet, men okej. Denna gången, men bara lite. För din skull. OBS! Bara lite.. ;)
God natt!

1 kommentar:

Jennie ♥ sa...

Jag visste det ! :)
Men jag älskar dej , oavsett om du hade svalt den , mycket - lite - helt- inte alls . Jaa du greppar vad jag pratar om , jag älskar dej ! :) <3