onsdag 19 november 2008

Ledig idag. :)

Igår var jag så besviken på mej själv, eftersom jag somnade framför TV:n som vanligt. Jag som hade tänkt vara uppe länge.. Det blev så sen i alla fall, vaknade av Tobias god natt-SMS klockan 01,40 och efter det var jag vaken ett tag till. Blev i alla fall ett DH-avsnitt. ;)

Känns som söndag idag. Steg upp kvart över åtta, gjorde mej snygg och åkte hem till min kära mamma. Jag handlade frallor på vägen, och när jag kom hem visade det sej att lilleman var hemma och var sjuk. När jag hade vart där en stund så hörde jag ett litet svagt : Aggeeee! Jag gick in till vardagsrummet, där han låg nerbäddad, och så sträckte han ut armarna och bad om en kram. Det är då man märker att han är sjuk, min lillebror. ;) Han är stor nu, och är inte alls den keliga typen längre. Idag var han det. Han är som mej, blir så liten, såå liten när han är sjuk. ;)
Mami och jag satt och drack mängder med kaffe och pratade skit, hela förmiddagen faktiskt. Sen skulle Håkan hem och ta över sjuklingen, och mamma skulle jobba. Jag skulle till Rödeby, jag.

Toby mötte mej vid bussen, och sen har vi myst hela dagen. Vi kollade på Saw, fyran.. Den har jag velat se länge! Den var väl lite rörig mot slutet, kan bero på att jag har varit så inkörd på att Jigsaws bror skulle ta över leken, men så var det inte. Vem fan var det som lurade i mej det? Skit samma, mys var det i alla fall. :)

Framåt mörkret åkte jag hem, hoppade av vid Johans. Vidare till Donken, och sen hem igen och kollade på Magnus Betnér, underbara människa. :)
Alldeles nu körde Johan hem mej igen, för han skulle lana. Det gör lite ont faktiskt.. Att han ska lana. Känns som att jag verkligen har förlorat honom till the dark side, IGEN, och jag gillar inte det. Har gjort en överenskommelse, han och jag, att han får spela till klockan 16,30 varje dag, men efter det ska han vara tillgänglig. Accepted.

Imorgon ska jag träffa Olle i fråga Olle. ;)

Och på fredag blir det bio med lillasyster, Saw fem. Sen har jag lovat henne sovplats här. Bra? Ja.

1 kommentar:

Anonym sa...

Peter är mamams sambo! :)

Vad jobbar din kära mor med?

Säg om Saw-filmen är bra sen, isf vill jag också se! Men det vill jag väl iofs iaf... :P