onsdag 22 oktober 2008

Så seg..

Känner mej inte på topp. Gårdagen var väl ett undantag antar jag, för det var första dagen på länge som jag kände mej på hyfsat bra humör.
Jag vet att det bottnar i min ständiga trötthet, och jag funderar på om det kanske snart vore dags att få lite hjälp med det.
Har ingen energi och knappt någon ork, jag går på reservern.. Vilket ibland resulterar i att jag har dåligt tålamod och sänkt humör.
Hoppas verkligen på en total-vändning, för jag känner mej som en pina mot folk runt omkring mej.

En resa till Kalmar stad på min lediga fredag hade inte suttit fel, att bara få komma iväg.. Kanske kika in på IKEA en sväng. Ska ta tag i Tobbes present med på fredag, för nu har jag bestämt någorlunda vad jag ska ge honom.

Och idag, mina vänner, ska jag bara ta en dusch när jag kommer hem, bädda ner mej i soffan med ett glas vin och vila tills det är dags att sova.

Mamma ringde halv sju i morse och berättade att min kusin har fått en liten flicka inatt! Grattis till er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vill tipsa om ett par speciella ginseng-tabletter på apoteket, kostar ca 100 kr för en månads tid.
Michel har käkat dom och han mådde betydligt bättre och blev märkbart piggare. Testa! 100 spänn kan det ju vara värt! ;)
Puss!

Anonym sa...

Får se hur det blir med Fredag efter min mor har psykiska jävla fitt problem, men det vet du ju redan... Annars drar vi in till stan o sparkar in pannbenet på första bla**en vi ser och snor hans soc bmw bil och åker.....

Off-dag? jag? nej varför tror du det?!+?!!JDWO)?ADNHJAispadMAdS
?A.

Ring när du kan, puss