söndag 26 oktober 2008

Jag mår illa!

Snoff köpte precis en burk-cola till mej. Typ det absolut bästa jag vet.. Han tyckte nog att jag såg ut att behöva den. ;)

Ska kortfattat skriva ner gårdagen. Festen var trevlig, allt var jättelyckat. Jag såg tydligen ut som en pinupa, hihi, och jag hade världens skoskav på min häl. Skoskavet använde vi till sadistiska lekar som innefattade salt och citron. ;)

Det blev också så att jag totalt struntade i att jag var sjuk, så jag drack. Och drack. :) Söp bort ett par hjärnceller, men det gör ingenting för jag kände ändå att just dom cellerna hade börjat bli dåliga.
Tobias fick bära mej hem inatt, skoskaven gjorde så ont. Så söt. :)
Då ska det tilläggas att min pappa hade bara någon timme innan sagt till Tobbe att han inte ska vara så snäll mot mej jämnt, att han måste stå upp för sej själv. Vet ni vad han svarade pappa? "Jag kan vara en toffel, det gör mej ingenting vad folk tycker för jag älskar henne så, jag gör allt för henne.." Så fin.. Klockrent! Såg på papi att det var ett sånt svar han ville ha. ;)

Idag mår jag sämre, dock. Herregud.. Kan inte fatta att man aldrig lär sej av föregående fyllor. Jag klarar inte sprit, särskilt inte när jag redan är full på annat! Så jag fattar inte varför det skulle funka denna gången? Det funkade inte denna gången! Men Tobias och jag konstaterade att jag mår piss idag tack vare den sista drinken, hade jag låtit bli den så hade det gått. Kanske. ;P Nu är det som det är.

Vaknade i morse och fick gå upp och spy. När jag hade spytt ut alla mina inälvor så ringde jag till mamma och sen bussade jag till henne och klämde i mej en riktig brakfrukost. Allt för att må mindre illa. Tobbe låg fortfarande hemma och sov. :) Men det blev så att mami fick köra mej till jobbet, eftersom det inte gick ett passande tåg. Så nu sitter jag här, med filten och colan. Två värktabletter hjälpte inte mot huvudvärken heller, så jag vill bara blunda och önska att jag var på en annan plats. Klockan 20,00 får jag gå hem. Då ska jag duscha och gå och lägga mej. Ska inte ens sätta på TV:n eller någonting. Ska bara sova. :)

Nu kommer snart Palle, det blir pizza idag sen.. Hon, jag och Snoff ska äta och det ska bli så gott så!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart att man är nöjd med en sådan svärson som tobias, fattas bara. jag tycker inte han är en toffel utan är omtänksam. vill bara att ni ska ha en bra balans i ert förhållande. lOVE U minibrittan.
Papi

Jennie ♥ sa...

Japp , jag har slutat röka helt ..
Möjligtvis att jag tar ngt bloss på fest eller såå , men det är knappt jag super heller längre . Jo andreas han snusar också & röker ibland .. Men snuset dominerar :)

Du är den bästa av dom alla !
Älskar dej sååååååå !

Anonym sa...

Tobbe e den bästa kille man kan hitta!Tur har du haft =) Du är å andra sidan värd det bästa ;)

Puss