söndag 21 september 2008

Skål!

Då avrundar jag helgen med ett inlägg. Dagen har varit lugn och skön. Direkt när jag hade duschat så gick jag och la mej i soffan, kollade lite Idol-repriser och drack coca.
Så fort håret hade torkat plattade jag det, och sen kom Mimmi och vilde Wille och hämtade mej. Vi åt lite lunch, lekte med bebis, fikade och pratade. Sen kom P:et och vi käkade pizza. Skulle kollat skräckfilm med, vi är idioter som blir livrädda och inte vågar sova ensamma på flera veckor, men likförbannat ska vi kolla på det. Hittade bara en som verkade okej - The mist. Men efter en halvtimme, när vi upptäckte att "det otäcka" var en gigantisk bläckfisk så stängde vi av och pratade vidare istället.

Köpte Golddigga-jackan med. Eller jag tog den idag, ska betala nästa vecka. Sjukt snygg! Måste dock antingen förminska tuttarna eller sluta andas. ;) Haha. Men tydligen så är det bara knapparna som är lite knas, för jag har inga jättetuttar (tyvärr), och jag behöver knappast större storlek i en jacka än M. Men sen testade jag den utan världens störta college-tröja under, och då passade den som handen i handsken.
Det blir nog bra, ska ni se.

Jag känner mej uttorkad, dricker och dricker. Cocan i min kyl börjar minska från 2,5 liter till typ 0,5 liter, och det känns inget vidare. Jag inhalerar cola, just idag. Ingenting är bättre! :)
Ska måla mina naglar nu, sen krypa ner och sova. Finally!

Puss och god natt.

Inga kommentarer: