lördag 20 september 2008

Lördag!

Ska alldeles snart ta mej dagens första kopp kaffe. Jag ska ta mej upp nu och pallra mitt söta ass in till stan, det är mer liv i Johan än vad det är i mej.
Shoppa lite, möta upp babe och sen åka hem till babe. Ah, det blir bra! :)

Ringde ju pappa och gnällde igår, om hur tråkigt det är att jag inte kan följa med dom idag, och att det är så synd om mej. Han höll med till en viss del, som pappa alltid gör. ;) Sen var jag så elak mot han, sa att jag hoppas Malin blir ännu sjukare än vad hon är så att de inte kan äta kräftor idag, la på luren och tjurade i två timmar. Var tvungen att ringa upp sen, mesig som jag är och be om ursäkt. Jag skyllde på PMS, och då förstod han. :)

Och så ringde jag pappa nu. Malin hade blivit ännu mer förkyld under natten, mådde jättedåligt. Så varken pappa eller Malin kan komma till Karlskrona idag. Fy fan vad jag känner mej elak. Blir gråtfärdig. Kände mej skitdum, men eftersom jag har världens sötaste pappa så var inte så farligt att jag hade vart "elak". Det är sånt som händer, ungefär.

Jennie och dom ska fortfarande träffas och äta kräftor. Men jag får träffa papi nästa helg istället, vilket passar mej bättre.
Krya på dej, Malin - jag menade inte vad jag sa! You know I love you..

Fan..

Inga kommentarer: