onsdag 24 september 2008

Äckel-dag.

Jag märker allt oftare nu för tiden att såna jag inte trodde läste min blogg faktiskt läser den. Det tycker jag är kul.
Visste att Alexandra läser den, men jag trodde inte att hon läste den så stadigt. ;) Och Cilla.. Och Johan har den typ som startsida. ;) Och Martin.. Det trodde jag absolut inte! Kul i alla fall!

Denna dagen har vart bra, faktiskt. När jag kom hem från jobbet så knallade jag upp till Jennie. Vi bestämde oss för att äta någonting äckligt (vi kallar det bara äckligt för att det är onyttigt, har alltid vart såna.) Så vi pallrade våra söta arslen in till the big city och skulle köpa både godis och pizza. Inne i godisaffären skrattade vi så jag trodde allvarligt att jag skulle kissa ner mej. Allt tack vare mannen som jobbar i affären. För jag fann till min stora lycka mini-smarties! Typ mitt favoritgodis, gillar ju choklad och är det dessutom färglatt så älskar jag det! Men så hade godismannen blandat med annan choklad i samma bytta liksom. Och jag stod och gapskrattade och sa till Jennie :
-Men fan, han kan ju inte blanda in gräddkola mitt i all smarties, tänk om mam bara vill ha smarties!
Mm, vad jag inte visste var att godismannen stod precis bredvid mej, med sitt huvud precis jämnte mitt. Han sa :
- Vaa?
Jennie blev livrädd och skrattade så hon höll på att dö, och sen sa hon sanningen! Uppe på allt!
- Haha, asså, hon skrattar för att du hade blandat smarties med gräddkolan.. Haha..
- Jaha, haha. Haha. Vill ni smaka? Ni får äta hur mycket ni vill!
Och sen var det igång. Jävla Jennie! Det var roligare än vad det kan verka. Men Gud vad jag älskar dej vissa dagar. :) Vissa dagar mer än vanligt då..

Denna månaden ska jag hålla hårt i mina pengar. Säger ofta så, och sen gör jag inte det i alla fall. Men jag ska ha ett par jeans, och sen ska jag handla tre par skor - men jag betalar endast för två. Hihi. Och sen ska Jen och jag beställa lite från katalogen. Men sen får det vara nog. Ska spara lite till Ullared med. Och sen måste jag ha SATC-boxen. Fast den kanske man ska önska sej i julklapp istället? Är ju inte i jättestort behov av den just i detta ögonblick. Och skulle jag bli extremt sugen på Big så har ju Jennie alla avsnitt, så då kan jag låna så länge.
Ah.. Vi får se, sitter ju inte i sjön om man säger så.

Blev ett lite för långt inlägg, men vafan, det är min blogg. Den som inte vill läsa är välkommen att trycka på krysset i hörnet.

Alexandra - Tack och tack. You know I love you. :) Puss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart jag läser, det gör jag sisådär 2-3 gånger om dan! Tro det eller ej :)