fredag 29 augusti 2008

Plans.

Jag har för mej en grej, som jag stör mej lite på ibland. När jag tar tåget på morgnarna, så kan jag inte sätta mej ner förrens jag har hittat en plats där det ligger en Metro. Stört, jag vet. Men jag kan till och med tänka mej att sätta mej precis bredvid någon främling oavsett hur många lediga platser det finns, om jag ser att där ligger en Metro. Hade jag fått välja vilken dagstidning jag ville att prenumerera på så hade jag lätt valt Metro, jag älskar Metro! Gratis är den med, superbra! Sen har den sjukt bra krönikörer, sjukt bra bloggers på webben och ja. Så var det med den saken.

Oh, hoppas Carolina Gynning vinner nåt pris på den där TV-galan som snart ska vara, hon är min idol!

Btw - ändrade planer imorgon igen. Shoppingen blir absolut av - det är ett måste. Men efter det ska jag babysitta. Två kids. :) Mina favorit-kids också, uppe på allt! Så på söndag får jag komma hem till mamma och mysa, tror inte jag hade nåt planerat då. Den som lever får se.

Nu ska vi se om Alexandra kan guida mej till att få igång iPoden. Haha, jag vet! Men det är fler med mej som inte får igång sin, så det kan omöjligt vara jag som är idiot! Kanske är det Apple som har gjort saken svårare än nödvändigt?

Inga kommentarer: