måndag 25 augusti 2008

God natt.

Idag när jag kom hem låg det en faktura innanför min dörr, och det va inte vilken faktura som helst. Nämligen den tråkigaste och den äckligaste av de alla - fucking radiotjänst! Varför, min enda fråga är varför ska man betala för att kolla på TV två gånger om året? Tycker det är sjukt, otroligt sjukt.. Onödigt, en person som mej anser att dom 500 :- kan man få ett par nya jeans för. Eller ursäkta mej, 508:- var det! Så jävla onödigt.
Nog om det.

Har druckit en öl ikväll, det hade jag gjort mej förtjänt av. Sen blev jag sugen på Subway, iih. Så jag är nyss hemkommen från en liten nattlig tripp till stan med Johan och Martin. Och ja, Martin, kanske jag är dum i huvudet? Jag får väl helt enkelt bjuda folk på det då! :-) Har ju gått bra hittils.


Fick ett förslag idag av min käraste Lina. Hon och Mickan ville komma till Karlskrona i helgen och ta en latte på stan, shoppa lite, åka till Skopunkten, sen dricka lite på kvällen. Tyckte jag lät mycket trevligt, men jag vet i tusan vart vi ska ta vägen på kvällen. Drygt att sitta hemma, och efter lite research så kommer vi tydligen inte in på Nivå på lördag, nån av oss. Småttingar ska väl stanna hemma, är det tänkt.
Det löser sej säkert, det med. Shoppa ska jag göra i alla fall, och det ska bli mys. Har sett fram emot det.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, och sen vidare till min varma, sköna säng och nana kudden. Utan bråkiga bebisar, bebis-ben i ansiktet och bebisprat i sömnen. Nog för att det med är mysigt, men ikväll ska jag somna till ljudet av.. Ingenting..


So long!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Excuse me, do you know where the pub nåwllning is?

Anonym sa...

hihih jag tror det kommer bli superkul hur vi än göra ;)

/Lina