torsdag 29 december 2016

Med åren upptäcker jag mer och mer att jag gillar tiden innan julen mer än själva julafton. Missförstå mig rätt, jag älskar att alla för en gångs skull är samlade. Men jag har på något sätt svårt att koppla av just den dagen, även att jag inte är den som behöver stressa med ett enda dugg. Mamma och Håkan sköter allt med maten själva, likaså disk och undanplockning. Det ligger nog mest hos mig själv och det faktum att jag har nånting stirrigt i hela kroppen den dagen. Nu när jag dessutom bor en bit hemifrån och väljer att jobba in i det sista (helt och hållet för att jag själv vill). Fick packa julklappar i Maries resväska - tur att jag inte lämnat tillbaka den än - men ändå fick jag lämna flera paket i Kalmar. Jag fick inte plats helt enkelt, och jag orkar inte bära mer än en ryggsäck och dra på en stor resväska. 😂 de paket som blev kvar var barnen ringborgs och de hann jag ändå inte träffa. 

Julafton var ändå mysig såklart. Jag var väldigt nöjd med barnens klappar. Detta året var jag också lite mindre stirrig i kroppen än förra året. Julaftonskvällen fick jag och lillebror helt för oss själva, och då kopplade jag av. Vi spelade tv-spel halva natten och skrattade så att vi grät. Isaac var värst. På honom rann både snor och tårar 😂 sen var det såklart skönt att komma hem till Kalmar. Bränna lite pengar på stan med mamma, Anna och nellie så traditionsenligt. :) sen plocka ner julen. Beställde en plattång för 2000kr på kvällen som jag väntar ivrigt på. En sån där sensationell pryl, jag längtar!! 😬 och aktivitetsarmband, används flitigt! Ute och promenerar om kvällarna så igår beställde jag även nya löparskor. Nu får jag sätta stopp denna månaden. Man kan tro att jag vunnit på lotto, men så är inte fallet 😂

Jobbet är härligt nu. Lov! Vi är för en gångs skull många personal så verksamheten är helt annorlunda. Älskar såna dagar. Det är DETTA vi har utbildat oss till. 

Inga kommentarer: