fredag 30 december 2016


Härligt med personal så det räcker till att fixa fredagskul som heter duga åt barnen! Igår fick jag snilleblixt att vi skulle göra labyrint på riktigt, det där programmet som går på Barnkanalen? Daidalos, taurus, bulten och dom där.. 😊 vi planerade lite olika tävlingsmoment där man kan vinna livspuckar, och så fixade jag livspuckar och laminerade. Imorse gjorde jag diplom som skulle delas ut till alla barn efter att ha klarat sig igenom labyrint och förbi taurus ;) jag och en kollega stod vid spisen och kokade slajm. En hel hink. 😂 vi fixade robot-ljud och en liten kartong-outfit till taurus. 

Väl på plats blev allt så jäkla bra! Jag vad Daidalos. Dvs inte så trevlig. ;) efter varje moment fick de olika lagen livspuckar, och till slut fanns det bara två lag kvar som skulle få möta taurus i den stora hemska slajmiga labyrinten! Även om barnen visste att det var Isak som var taurus så blev de så pirriga så fort taurus närmade sig. De ville ju inte bli av med sina livspuckar ;) 

Mitt jobb är så himla kul! Särskilt när det finns tid, idéer och samarbete till att slå på stort såhär. 💕 och väldigt uppskattat! 



Inga kommentarer: