måndag 4 juli 2016

Seg på att uppdatera här, men jag har helt enkelt sällan lust. 

En liten uppdatering är ändå på sin plats nu tycker jag! Jag har börjat mitt sommarvik i Karlskrona och har bara nästa vecka kvar. Sen drar jag tillbaka till Kalmar för att starta mitt nya jobb! Ska bli både spännande, roligt och pirrigt att få börja en tjänst inom det yrket man faktiskt utbildat sig till! Många tankar som snurrar.. Även om jag är ganska säker på min roll som pedagog så tror jag ändå att tankar som "är jag verkligen rätt för det här? Gjorde jag rätt nu? Skulle jag gjort på något annat sätt?" Osv. Men de tankarna tror jag är bra, för annars utvecklas man ju inte heller! Att jag är på rätt plats känner jag redan nu, och då har jag inte ens börjat.. Det är såklart positivt! 

Min vistelse i Karlskrona har hittills gått bra och varit mysig. Jag har en hel del ledig tid också, och den spenderas med vänner och familj men också (som just nu) helt i min ensamhet. Slutade vid 13 idag och kom hem till Malins tomma lägenhet. Ganska skönt. Jag ska bli bättre på att faktiskt ta mig ro att göra ingenting, jag måste lära mig att man inte alltid måste ha saker planerade. 

För övrigt har jag varit hemma i Kalmar i helgen och även förra helgen. Mysigt att komma hem, jag trivs verkligen i min lägenhet och i mitt område! Förra helgen åkte jag och Malin dit, satt på uteservering och drack öl, shoppade och så var jag på intro på jobbet. Nu i helgen var det jag, brudarna och barnen. Leos lekland, Ikea och övernattning. <3 



Inga kommentarer: