fredag 26 februari 2016

Bra dag! Hoppas det håller i sig! 

Sofie och jag satte oss imorse med vårt projekt. Det kommer, som jag tjatat om förr, ta tid.. Energi, pengar (inte så mycket men ändå), ett jäkla flängande mellan hit och dit. Tålamod, tid och genomtänkta idéer är en bra start, men vi har liksom inget av det. ;) vi får TA oss tid, tålamod får vi FAN se till att ge varandra och genomtänkta idéer är under progression. 

Vi mailade våra praktikplatser idag, och meddelade den idéen vi har hittills. Vi har ju liksom inte ens vetat om detta är något de godkänner. Men det gjorde dom! Med besked, dessutom. Vi blev på mycket bättre humör, och började fila på syftet. Fick (som vanligt när det gäller oss två) en snilleblixt! Mailade vår boss i det här, och hon sa (som vanligt, vilket vi faktiskt är tacksamma över) att vi behöver tänka ETT varv till. Jag älskar att vi fick en handledare som är hård, kunnig och jävligt petig. Tanken med det här är ju att det ska gå att genomföra, och det är ett projekt som MÅSTE tyglas av någon som hon! Vi gillar henne. 

Vi filade lite till, och sen BAAM! Vi kände båda två för första gången att vi verkligen fick till syftet! Även om syftet ska vara "öppet" till viss del här. Men vi hittade vår riktning. Vi har ännu inte fått höra chefens åsikt, men den känns bra. Så vi körde på en stund, rekade upp utrustning som Sofie eventuellt kommer köpa idag. Sen provkör vi på måndag, och på tisdag ska vi ut och presentera idéen för fritids. Sen kommer allt med de etiska principerna, samtyckeskrav och allt det där. Men det känns som att vi fick in lite flytet idag. 

Nu tar jag en bärs och laddar ner lite program till datorn som vi snabbt behöver lära oss att hantera, för snart är det dags...... ;) 

Inga kommentarer: