onsdag 16 december 2015

Som sagt, medicinen biter dåligt. Jag kände ändå idag att det börjar bli bättre, men nej. Trots att jag är på bra humör så är jag fruktansvärt lättretlig och framförallt lättstörd. Små ljud som exempelvis när de på raden bakom mig viskar samtidigt som läraren pratar gör mig galen, och ofta arg. Jag har aldrig tänkt på att jag uppfattat ljud såhär tydligt nånsin, men det har jag nog. 

Haft becksson här ikväll på glögg och mys. Egentligen skulle Johanna och bebisen kommit också, men det tar emot att slita ut en bebis i kylan när bebisen precis somnat. Men nu bor jag ju här, så det är enkelt att boka om! :) 

I helgen kommer min syster, hampe och mina syskonbarn. Så himla mysigt. :) klart att jag inte längtar hem än när folk bemödar sig med att komma hit! Men jag tror att jag behöver det så att jag faktiskt kan komma in i det här. Och jag saknar dom nu, riktigt ordentligt. 

För övrigt borde jag sova, våra skoldagar är numera omänskligt långa. Men jag är mer sugen på en promenad. Jag tror jag avstår, men det hade varit skönt. 

Inga kommentarer: