tisdag 11 augusti 2015

Sista dagen på jobbet idag. Känns både bra och dåligt. :/ 

Jag är så trött idag, men bara för att jag är ledig imorgon tänker jag stanna uppe :) inatt har jag sovit oroligt. Vaknade själv först av att jag pratade i sömnen. Hetsig som fan gastade jag om "vilket nummer vi har". Ida var i telefonen, hon fattade ingenting. Hon frågade ändå, och jag svarade bara att hon måste ge mig siffrorna. ;) sen har jag vaknat av att jag gnytt/snyftat, skrattat, viskat.. Ibland är jag så jävla dryg om natten, men inatt var jag (varje gång jag vaknade) så klen och trött och tacksam att hon var kvar i luren. Varje gång jag vaknar så schhh:ar hon och säger "somna om". 
När jag är sån så somnar jag fortare om jag inte är ensam. Undrar när vi ska vänja oss av vid att natta varandra sådär. Samtalstiden är ju sällan normal. Tur vi ringer gratis. 

Och till sist : Jag är självständig, men jag måste bli självständig ifrån yoda ;) idag skulle jag registrera CSN. Jag får panik när hon inte är hemma och kan bekräfta allt. Fick hjälp av Macke, men det känns ändå inte tryggt förrän Yoda har kollat. 

Inga kommentarer: