lördag 25 juli 2015



Jag tänkte att jag inte skulle hinna sakna Ida eftersom jag nyligen var där, men när hon kom igår så insåg jag att jag visst saknat henne. Var nästan mer kramsjuk än vanligt, av någon anledning. 

Alma och Alfred är tokiga i henne, och det dröjde inte många sekunder förrän de satt som två klisterlappar på henne. Hon fick inte gå två meter utan två små troll i hasorna. De har ju inte träffat henne "på riktigt", utan de få gånger de setts har de vart för små för att komma ihåg. Alfred tyckte hon skulle sminka sig och fixa håret, och när hon var klar var han helt frälst. "du är SÅ snygg, Ida.." Båda två skulle sitta i knät, sitta bredvid, bli burna, kramas, ställa frågor, klappa, pussa.. Reglerna var att de inte fick väcka oss innan 8 imorse, och det lydde dom konstigt nog. ;) 

Nu är det tomt. Eller inte tomt, jag har ju de tre små grisarna hos mig ikväll. Och helt plötsligt duger jag, det gjorde jag inte så länge Ida var här. Men nu är det Lördagsmys och sådant, och då fungerar ju jag i vanlig ordning. :) Men nu ska jag snart kasta dom i säng. Så kan jag underhålla mig med en skräckfilm. :) 

Inga kommentarer: