onsdag 8 oktober 2014

Snurr.

Världens mest snurriga dag. Utan tvekan! Allt har varit huller om buller, men jag (för en gångs skull) har hållit mig ganska lugn. Jag lärde mig en grej på teorin imorse, som gör att det jag kan på piano och gitarr faller sig mer logiskt nu när jag fattar den lilla teoretiska grejen. Och jag levde på det istället för att flippa ut. Jag kommer säkert glömma det där från teorin, men NU sitter det och det får jag vara glad för. 

Jag ska öva mig som fan nu. Inser att jag verkligen behöver äga ett keyboard. Typ nu. Vi examineras i piano om ett par veckor, och jag är inte dum i huvet på piano. Jag FATTAR. Om jag får sitta ifred, och bara spela. Vår lärare där är grym. Han ser direkt när man hittat det. Kriterierna för G och VG ser såklart olika ut, men jag sätter höga krav på mig själv eftersom jag VET att jag kan. Öva öva. Vart ska jag köpa ett keyboard lite kvickt? ;) 
Det här med att sitta för mig själv är fint. Jag kommer på mig själv under lektionen att jag inte alltid lyssnar, utan jag lyssnar mig fram till låtar jag vet att jag sätter på gitarr. Så kör jag! ;) 

Inga kommentarer: