måndag 20 oktober 2014

Fram och tillbaka.

Jag hade ju tänkt sänka kraven på mig själv och bara försöka flyta, men idag tänkte jag : fuck no. Inte i gitarr. I gitarr ska jag fan prova att examineras i barré-gruppen, även om jag tycker det är svinsvårt att sätta allt. Idag sa läraren dessutom att det inte måste låta klockrent på barré, ljudet kommer med tekniken. Det är mest teoretiskt att man ska veta VART man hittar alla ackord med barré osv. Teori alltså. Jag ogillar teori när det handlar om musik. Men jag vet att det är nödvändigt, grejen är att JAG är mer praktiskt lagd och lär mig mycket själv genom att lyssna mig fram till hur jag ska spela och när. Det jag kan på gitarr har jag lärt mig själv, och resterande småplock har jag lärt mig på skolan. Läraren tyckte jag skulle prova att examineras i barré, OCH i nybörjargruppen. Så jag gör nog det.

I piano kommer jag bara köra. Jag siktar på G, men kommer att välja en låt jag lärt mig själv utan att ha en aning om den uppfyller hans G-krav eller inte. Bryr mig inte. Det blir troligtvis stay med Rihanna eller show me heaven.
Särskilt på piano måste jag bara få vara ifred och spela det jag vill. För då lär jag mig. Tänket i piano bör väl vara snarlikt gitarr, men som sagt är teori inte min grej. ;) 

Imorgon är vår första spelning ;) det blir ingen monster-publik, utan första gången ska vi spela upp för klassen typ, och några från en annan utbildning. Det ska bli så jävla kul! Idag har jag gjort en banderoll hemma som vi ska hissa ner från taket ;) 
En banderoll med vårt band på : MENARCHE POLLUTION. 
Kom ihåg det. ;) 

Inga kommentarer: