tisdag 9 september 2014

Idag har vi fått smaka på instrumenten. Högg trummorna innan det ens hade börjat och sen fick vi byta så att alla får prova lite av varje.
Vi har bildat grupp också. Nu är jag äntligen med i ett band! ;) det är seriöst ifrån skolan, vi ska ha arbeten i form av konserter och sådant. Jag tar bandet på fullt allvar, även om allt som har med bandet att göra är på en väldigt skämtsam nivå. ;) vänta bara till jag säger namnet på bandet. Men det blir en annan dag. ;)

Tills imorgon ska vi i gruppen bestämma oss för tre låtar som vi ska öva på tills de sitter. När de sitter ska vi avancera låtarna och det är där själva BANDET kommer in. Vi har känt varandra i ett år, och under det året har vi myntat en del utryck, ord och ordspråk. Det KAN komma till användning i bandet. ;)

Ska bli så kul! ;) nu känns det definitivt mer på riktigt att det faktiskt är musiklärare vi utbildar oss till. innan har man varit så inkörd på att det är fritidslärare, vilket det också är, men just ämnet gör ju att hela musiklärargrejen känns på riktigt nu. Damn, detta kan bli skoj!

Inga kommentarer: