söndag 15 juni 2014

Hemkommen från Göteborg. Jag fick vänligt men bestämt tacka nej till att delta på elinas möhippa, då jag kände att jag inte har ekonomi. men i sista sekunden ångrade jag mig, pusslade ihop det jag behövde till en tågbiljett, och sen drog jag! :)
Snacka om att de blev överraskade! Bara Jennie och Stephanie visste, ingen an de andra. Bad Jennie beställa in en drink till Elina, och så hade jag gjort en groggpinne och skickat med dom, med en liten text på. Förklarade att jag tänker på henne trots att jag inte kan vara med. Precis när hon satt och suttade på drinken dök jag upp, som gubben i lådan ;)

Tåg inställda, bussar med otrevlia chaufförer istället, förseningar och så vidare. Till slut kom jag fram, precis lagom när gänget satt och käkade på hard rock café ;) marscherade in till mötley och åt upp resterna på tjejernas tallrikar ;)

Hann ju inte va med på hälften, men jag var i allafall där. Ett tag. Och åt mysig hotellfrukost imorse, alla brudarna samlade. Det var ändå fint att vara med på ett hörn.

Snacka om skumt. (Detta har hänt flera gånger förr). När tågbytet i Emmaboda var, och vi väntade på ersättningsbuss, så stod där en kvinna och ett barn med MASSA packning. Jag var sådär trevlig och vuxen och hjälpte henne att bära i omgångar, sen blev vi ståendes och pratade i en hel timme. Plötsligt säger hon "din mamma heter Pia va? Ni är kopior.." Uh. Lite läskigt. Jag har aldrig sett oss SÅ lika, men tydligen.. :) hade ju prat-sällskap hela vägen efter det, och grabbarna bak i bussen joinade med öl, Rom och socialisering. ;) två av dom sprang ikapp mig efter bussturen, för att kramas och säga att jag förgyllt deras hemskt långa och tråkiga resa.
Man gör vad man kan ;)

Inga kommentarer: