lördag 5 april 2014

Jodå, jag blev av med min mobil igår under alla festligheter, jag drack öl som om det inte fanns nån morgondag, jag dansade, klädde ut mig, var allvarlig, var väldigt lite allvarlig..

Idag vaknade jag upp. Ledsen. Arg. Ensam. Malin kom hem, la sig hos mig och berättade att hon köpt coca Cola och frallor. För att JAG gillar Cola när jag är bakfull. Och för att hon tycker att jag ska äta trots illamående. Sen sa hon "jag har förstått att du blivit av med telefonen. Vi ska ordna detta, men denna gången ordnar vi det själva. Ok? Tänk inte så mycket på det, vi löser det. Jag ska ringa din operatör och så där sen."

Hon dukade fram. Vi åt. Vi skrattade. Sen skickade hon in mig i duschen och tog tag i att ringa runt. Det hon kunde hjälpa till med hjälpte hon till med, helt enkelt. Och jag är tacksam.

Mamma fick åka ner till 3 och kolla upp min försäkring och grejer om nu telefonen skulle vara stulen. Sen.. Sen ringde jag en klasskamrat och han hade hittat min mobil. Allt löste sig. Fick mecka med att spärra upp skiten igen, men det var det värt!

Kort och gott : man borde tycka att man ska ha lärt sig något. Och (som alltid) säger jag då (som alltid) ALDRIG MERA SPRIT! Punkt.

Kalas för penny idag, och sen Alma. Jag är monster-trött. Men höjdpunkten idag.. Det var när syrran frågade Maximus vem som är bäst i världen och han svarar "moster"..

Inga kommentarer: