torsdag 6 februari 2014

Nu är det ju oerhört typiskt mig att snöa in på grejer, och nu är det på riktigt bara en sak i mitt huvud och det är tatueringen.

Enda sen jag såg att jag skulle få en extra slant av CSN så siktade jag in mig (och då har jag ändå fyllt i mitt impulsivitet-papper) men resultatet blev : gör den ändååå!
Livet är för kort. Antagligen.

Så. Börja leta rätt på exakta typsnittet, exakta rosorna, exakta mått. Klar. Få ett bra (svinigt bra) pris och blir så exalterad och måste göra det NU! Men det fanns inte tid. Jag hade tur som tjuvade en tid i februari, det var en kille som preliminärt bokat den tiden. Annars hade jag fått vänta till april och det går inte. Inte när jag bestämt mig och är såhär ivrig.

Så nu skenar tankarna iväg på resten av min kroppssmyckning. Började tjata med tatueraren om sleeven med - SÅ ivrig! Böööh. Måtte det gå fort.

För övrigt är jag duktig tjej tycker jag. Vet att andra prioriterat annorlunda, men det får stå för er. Åkte hem till mamma idag och måste in 1000:- i kassaskåpet (sparar mina Sweden rock-pengar där). Fyllde alltså på, med pengar jag kunnat handla upp eller spara till annat. Mamma sa "duktig tjej - nu har du till Sweden-biljetten och lite till!" Japp. Jag KAN bli utan sommarjobb och jag ska göra vad jag kan för att få ett litet inhopp då och då. Just därför vet jag att andra hade prioriterat annorlunda med sparandet, men jag kan inte tänka så. Inte nu. Festivalen är så pass prioriterad för mig att det är DET som känns som det största viktiga.
Jag kommer komma dit.

Inga kommentarer: