tisdag 17 december 2013

Så jävla produktiv! Låg i soffan i morse och försökte leta body till Alma och Maximus, jag vill ha coola rockiga tryck på! Hittade såklart massor men antingen var de för dyra (det kostar satan att va rocker!) eller var de för små. Så jag gav upp. Pärlade klart mina beställningar, storstädade, sprang på stan/maxi och överallt med Malin och shoppade julklappar till kidsen. Hittade faktiskt jättefina t-shirts till Maxen och Alma med Rolling Stones på ;) det får duga! Och så köpte jag en långärmad KHK-tröja till min stora gosse. Han vill egentligen ha en match-tröja men de är med svindyra så jag tog en sån här fin sweat istället. Han kommer bli glad. Hoppas jag. :)

Sen tog vi tag i pepparkakeland!! Jag älskar att pyssla.. ;) har suttit idag och haft sönder sushi-pinnar och tejpat till staket, jag gjorde eld av matvete som jag färgade och så gjorde vi små eldar här och där, vi målade hus, satte ihop hus, jag snickrade ihop en liten parkbänk och granar ;) terapi för en sån som mig - jag har antagligen valt rätt yrke i alla fall ;)

Nu börjar faktiskt den där jagade känslan om julen lugna sig. Klapparna är på G, so far är jag nöjd. Det luktar jul på skogsgläntan och det börjar kännas som vanligt inför julen, dvs underbart! Jag är glad för det, jag var rädd ett tag att min julkänsla var borta för gott, men den är här.

Helgen blir fin med. Julfest med ett par av mina klasskompisar på fredag, en öl ute med lillsyrran på lördag och så lite julamys med Yoda med familj. Sen är det jul!

Inga kommentarer: