måndag 24 juni 2013

finast är ni.

Somnade en timme mitt på dagen igår. Var svintrött. Somnade sen igen vid 21,30 ungefär. Vaknade vid 22.10 och var pigg. Svårt att förklara hyper för nån som aldrig upplevt det. Somnade i alla fall till slut, vid midnatt kanske. Vaknade idag innan klockan ringde. Jävla mongo-hjärna! Den vilar aldrig. All min vakna tid (för tillfället lite mer än vanligt) tänker jag, och tänker och tänker. Jag som i vanliga fall analyserar sönder allt som kommer i min väg.. Ni skulle bara veta hur mina analyser ser ut nu!

Jag är lugn när jag är med tjejerna. Båda mina tjej-gäng är helt med på tåget och de är värda mer än sin vikt i guld. Har alltid vetat att dom är fina, men vissa lägen i livet inser man verkligen HUR fina och vart man har dom. Man har dom så nära att det inte går att komma närmare. Det känns såklart tryggt för mig att veta att jag har en drös såna tjejer, jag har tur! Jag är aldrig ensam, det har jag märkt. Det är så fint att ha det så - speciellt när man inte mår som sitt vanliga jag.

Alla borde som sagt få en egen rad om hur tacksam jag är, så länge slänger jag ut er här i samlad grupp : Alexandra, Elina, Jennie, Steph, Johanna, Angélica, Ase, marie, malin 1 och Malin 2, jessie, Susanne, Emma. Jag älskar er.

1 kommentar:

Anonym sa...

Och vi älskar dig!! Puss Ale <3