måndag 8 oktober 2012

Min dag blev gjord idag, och jag ska SNART informera om varför ;)

Först vaknade jag upp, ont i axlarna, vaknat ungefär 150 gånger inatt. Steg upp, mallan steg upp, vi drack morgonkaffet och hade lite mys.
Begav mig till jobbet, och fick höra att Kiss kommer till sverige i sommar. I vilket sammanhang, funderade vi på.. Maiden kommer ju, och min plan är att se dom trots att jag inte är super-fanatisk, men de måste ses innan jag dör. (försöker btw övertala min kära styvfar att få ta lillebror med mig, det går sådär..) Och nu KISS! till SVERIGE! efter ett tag insåg vi att det är till sweden rock de kommer och lyckan var TOTAL! :)
Har ju redan bestämt mig för en 3-dagarsbiljett denna gången men fick genast mer panik att den biljetten måste inhandlas NU. vilket inte går. Får börja jobba på gatan. ;) och om jag måste välja mellan Maiden och Kiss så är valet svinenkelt - då tar jag utan tvekan Kiss. Alltid älskat Kiss, och när de dessutom kommer HIT, festival med massa andra bra band och trevligheter
Lycka är ett milt ord! kände på riktigt (och har känt hela dagen) för att slänga av mig alla kläder, ställa mig på bordet, dansa, köra ett gitarrsolo, vicka på höfterna med en touch av headbang.. ;)
Måste. Ha. Biljetten. Pronto. PRONTO. please?

Inga kommentarer: