torsdag 19 juli 2012

Sämst idag : att jag aldrig fick min sushi. det ena.popcornet kunde inte komma och då var inte sushi ett alternativ tydligen. Subway var substitutet. Inga fel på subway, men det är ju INGET jämfört med sushi! Plus att för en sån som mig är det när planerna ändras som jag blir tjurig - har jag ställt in mig på nåt så är det så det ska bli! Men det blev bra till slut, jag och malin tog simon med oss och hade trevligt ändå. ;)

Bäst idag : att Albin fick så mycket fint lego i present av sina vänner och jag fick bygga ihop allt! Jag ÄLSKAR lego, pussel, pyssel, knep och knåp. Allt sånt får mig att sitta still och koncentrera mig. Välbehövligt eftersom jag stirrat omkring så idag. Igen. Försökte sova innan idag, men med all energi jag hade gick det inget vidare. :p när jag väl satte ner röven och började med legot - DÅ kom tröttheten! När jag var klar med att bygga ihop allt så hämtade jennie stora lego-lådan. ;)

Imorgon ska vi vuxna fira pojkarna så imorgon ska han få sin fina klänning! ;) han vet till 90% vad han ska få, för han har talat om för mig för LÄNGE sen vad han vill ha. Men försökte sig på en luring ikväll ändå. abbe : vill du komma imorgon på mitt andra kalas?
Jag : ja, såklart jag kommer!
Abbe : då måste man berätta vad som ligger i paketet, annars får man inte komma!
Jag : men om jag INTE kommer, då blir du ju utan paket..
Abbe : amen, jag skojar..
;) söt-unge! Imorn får du paket!

Inga kommentarer: