söndag 10 juni 2012

Råkade ut för en sån söt grej idag! Tobbe och jag skulle inom ica och handla fika innan vi skulle fiska. När jag kommer in i affären står det en liten flicka i 4-årsåldern, tittar på mina blommiga pumps, sen tittar hon upp på mig och säger :
-hej!
-hej.
-jag tycker du ser väldigt fin ut!
-men tack, jag tycker du ser väldigt fin ut du med!
-tack så mycket!
Hur söt liten unge var inte det då?! :) herregud, barn är verkligen underbara små varelser! En komplimang från ett barn är alltid lite roligare.

helgen har vart fin. Igår var jag på stan med jennie och pojkarna, åkte ut till dragsö camping och åt sushi-lunch med Anne och Sus mfl. Mycket mysigt!
på kvällen grill på landet. Lite öl, god mat och jag fick äran att göra efterrätt ;) fruktsallad med varm vit choklad-sås med honung och mynta! Väldigt fräsch och god :)

Idag var vi på kalas hos finaste Linus! 6 år, helt sjukt vad tiden går.. :) där fick jag träffa alla mina fina tjejer och alla fina små barn :)

Efter det fiskade vi. Jag fick första fisken, malin fick andra, jag fick tredje.. Tobbe fick 4 till slut, simon fick nada ;)

Efter det lagade jag pannkakor med falukorv, så jävla gott! Folk har alltid sagt att vår familj är konstig som äter det, men det är det inte, det är jättegott! :) är inte alls den som äter glass på pannkakan, nej nej. Falukorv! :)
Och så har jag hjälpt simon att söka jobb. Som fan!

Inga kommentarer: