söndag 26 februari 2012

Upptäckte en rynka under mina ögon i morse. Fick panik, ordagrannt - ringde ann-sofie direkt och skrek att hon måste ta mig till botox-doktorn! Min fina vän svarar : "men gumman, det kan vara att du är trött? Vi gör såhär, du sover ordentligt tills imorgon, är rynkan kvar imorgon så följer jag med dig så gör vi botox. Okej?" Fina vän. ;) jag har smörjt mig med svärmors anti-rynk flera gånger idag, och så gick jag upp till tobbes mormor och satte mig på en stol ute och sög i mig d-vitamin i solen. :)

För övrigt har vi haft en bra helg! Simon och jag passade på att shoppa igår medan tobbe jobbade. Efter det tog vi en fika med svärmor och min pappa, mys :) sen var det mys resten av dagen.
Idag har vi tvättat bilen, suttit i solen, lagat världens godaste mat bestående av grillad fläskfile, klyftisar, ratatouille och baconlindad sparris, till det lite rödvin.. Mumma! :)

Åter till rynkan.. Värsta av allt med den här rynkan är att jag slapp visa leg på bolaget igår för första gången. Ja, okej - en gång slapp jag i ronneby för länge sen, men det har aldrig hänt på hemmaplan.

Tänker jobba bort den här rynkan och låtsas att den aldrig funnits! Sitter just nu med ansiktsmask, vi börjar där. ;)

1 kommentar:

Elina den fina sa...

Haha du är ju söt :) är säker på att den där rynkan inte är bestående - det är du för ung för!!

Svar på mello frågan: det är 4 deltävlingar där 2 bidrag går direkt till final och 2 till andra chansen! I andra chansen går sen 2 (av 8) bidrag vidare till finalen med så det blir 10 bidrag där! Och ja - man får ställa upp hur många ggr man vill! Men till slut tröttnar väl folk på en o slutar rösta - som det var för perelli nu! Hon har haft sina chanser!