söndag 12 februari 2012

Helgen.

Tobbe och Hampus O på nyår. De har alltid gillat varann på ett lite märkligt sätt.. ;)

Lördagen bestod av att jag, Tobbe, Simme och Malin steg upp tidigt för att duscha, göra oss i ordning, handla frukost och städa undan tills Tobbe och Simons bror med fru från Skåne skulle komma.
De blev försenade så vi mötte upp dom och deras andra bror på Saltö istället, och så bowlade vi. På min bana vann jag, såklart. Over all kom jag fyra.. ;)

Senare på kvällen blev det lite öl med hela gänget, nästan alla bröderna med respektive, och så gick vi ut och åt. Mycket trevligt!

Jag har btw fått beskåda THE lägenhet i helgen! Den är inte ledig ens, men jag har bestämt mig för att den ska jag ha! Inom sin tid.. Ska slänga mig PANG på när det blir aktuellt!
Har liksom redan i min fantasi möblerat den i hjärnan, valt soffa och tavlor och allting.. ;) Egentligen hade jag velat ha det nästan exakt så som den ser ut nu - för det var verkligen som om jag själv hade valt ut allt! Tobbe sa redan innan att hela lägenheten är såå Angeliqa! ;) Och så rätt han hade! Japp, den ska jag ha!

Denna dagen har bestått av att jag och Tobias har städat, då svärmor blir glad när hon kommer hem från jobbet. Det är ju faktiskt så att vi har ett litet kollektiv där, och då tycker jag att alla ska dra sitt strå (även om svärmor aldrig begär det). ;) Så vi tog tag i städning, lagade mat och donade. Förutom det har vi gjort absolut ingenting, vi har gjort det man ska göra på söndagar - vilat.
Lite därför gillar jag söndagar. Man får ta det lugnt om man vill.. Emellanåt, för det är det enda
jag klarar av, sen måste jag upp och göra av med energi! ;)

En liten parantes också : Whitney Houston är ju död, och det är ju beklagligt såklart. Det är det alltid när nån dör. Men när JAG var ledsen när Amy Winehouse dog så fick jag höra från de flesta hållen : "Amen, vadå, hon knarkade ju - då får man skylla sig själv!"
Då undrar jag - vad är skillnaden denna gången? Whitney Houston var väl inte helt främmande för knark, hon heller?
Amy Winehouse var kanske något mer ärlig och öppen om sitt pundande, det är väl skillnaden. Och jag måste ändå anse att oavsett dödsorsak, oavsett levnadssätt så är det tragiskt när så unga människor dör, det är alltid tragiskt med dödsfall! Sen att människan i fråga har drogat.. För mig spelar det ingen roll, för jag ser det inte så. Jag kan inte låta bli att se det såhär : Varför drogade hon, vad fick henne att må som hon gjorde? Tänker man så så är det genast ledsamt. Och tragiskt. Och tråkigt.

Inga kommentarer: