onsdag 16 november 2011

Breaking Dawn, part 1!

Bild lånad från Google.

Jag älskar Twilight-böckerna och jag älskar Twilight-filmerna, kan se och läsa dom om och om igen! Igår var det äntligen dags för Breaking Dawn, part 1.

Jag tycker de är sjukt duktiga på att göra film av böckerna, det är sällan det lyckas så bra som i detta fallet! Alla filmer är väldigt fint gjort ifrån böckerna!
Men New moon ger mig lite ångestkänslor, det har den alltid gjort. Jag mår liksom lite dåligt av den bitvis.
Så var det med Breaking Dawn med. Den hade mycket humor, mycket kärlek såklart men också mycket ångest.

Bella blir ju gravid och bebisen som för övrigt är vampyr äter upp henne inifrån, minst sagt. Och där kommer ångesten. För det första ser hon ut som om hon har anorexia och för det andra så känner jag att Bella och Edward glider lite ifrån varandra under hela graviditetsperioden. Graviditeten är ju inte så lång dock, eftersom ungen växer så fort! Men poängen med dessa filmerna är ju deras kärlek till varandra, och då får jag ångestkänslor när det inte är perfekt hela tiden!

Jag sa inte så mycket när filmen väl var slut. Jag var lite tjurig när vi lämnade biografen inatt, men mest av den anledningen att de kapar filmen precis när Bella blivit förvandlad. Man vill ju se mer, mer, mer - trots att jag vet i detalj vad som kommer hända! Så summan är egentligen inte att jag är besviken på själva filmen, för filmen är bra! Mycket bra! Men jag är sorgsen över att det dröjer så länge innan vi får se resten.
Jag tycker däremot att det är klokt att dela upp den. Med allt spännande som händer i fjärde boken måste de dela upp den för att det ska bli två bra filmer och inte en jättelång halvbra!

Känns B att vänta ett helt år part 2. Dags att ladda ner nästa nedräknare på mobilen så att man har koll! ;)

Bild lånad från Google.
Karaktärerna blir snyggare och snyggare för varje film som görs! ;)



Inga kommentarer: