onsdag 24 augusti 2011

Snälla doktorn..



Min axel, min axel, min axel..
I förrgår hände det nåt med min axel som gjorde att jag gick från att ha "mellan-ont" till att ha JÄTTEONT! Jag vet inte vad som hände, men stundvis har jag jätteont. Det har vart lugnt i perioder nu ett tag, vissa dagar har jag inte ens behövt ta rekomenderad dos av mina tabletter, utan jag har klarat mej bra ändå. Men nu..

Idag kan vi dessutom lägga till lite träningsvärk från Boda borg = JÄTTEJÄTTEONT! Emellanåt. Det kommer liksom i små vågor. Rätt som det är så ilar det till och gör jätteont, sen är det lugnt en stund. De lugna stunderna funderar man på om man inbillar sej smärtan, om man är dum i huvudet. Men när det väl gör ont så vet man att det är absolut ingen inbillning.

Typen av smärta är svår att förklara. Det är inte som mensvärk, sån smärta som gör att man vill lägga sej ner och skrika som ett barn, men det är en smärta som gnager på en. Även om smärtan ibland känns långt bort så är den ändå så pass tydlig att den stör.

Nu har jag ju vart duktig och gått till doktorn, två gånger till och med. Väntar på att få komma i kontakt med en sjukgymnast, vilket verkar vara en utmaning i sej. Jag "bokade" tid den 29/7, de skulle ringa upp. Om fyra till sex veckor. Förstår de ens hur ont jag har när jag väl har ONT? Klart att de inte förstår, jag själv går ju omkring och tror att jag inbillar mej alltihop när jag i själva verket vet att jag har ont när jag har ont.

Snälla doktorn. Fixa mej.

Inga kommentarer: