onsdag 8 juni 2011

Kommer inte till skott..


Kommer inte till skott här hemma, jag har slitit ut hela garderoben två gånger utan att hittat nåt att ha på mej på studenten!
Grejen är att jag har mycket kläder, men är det nåt jag faktiskt inte har så mycket av (och det är sant) så är det kläder för såna här tillfällen. Jag menar, "vanliga" festkläder, där funkar ju ett snyggt linne och ett par leggings, men på typ dop, studenter och liknande står alltid min hjärna still. Fast när jag tänker efter har jag alltid klädproblem när jag ska nånstans, så det är väl inget konstigt kanske. ;)

Jag vill inte ha klänning egentligen, men eftersom fantasin tryter och klockan tickar får det bli min svarta klänning, kort och gott. Guldskorna till det, jag älskar när väl tillfället ges att använda guldskorna! ;)

Jag känner pirr i magen för Fias skull. Jag kan inte glömma känslan när vi stod innanför glasrutan och det var vår tur att springa ut. När det plötsligt slår en att nu är det slut. Det slår en rätt i ansiktet att vissa här kommer man aldrig mer träffa. kommer alla känslorna på en och samma gång. Det är skönt att det är över, men samtidigt sorgligt. Det ska bli kul att komma ut i vuxenlivet, men samtidigt skrämmande.
Jag minns att Malin tog min hand sekundrarna innan vi skulle springa ut, och då kom alla tårar.. ;)

Inga kommentarer: