torsdag 13 januari 2011

Nu har jag sjukat färdigt för denna gången!


Jag var jobbsugen imorse, efter att ha legat hemma i två och en halv dag sjuk. Rastlösheten kommer alltid och kryper sej på, sätter jag på en film så kommer jag på mej själv efter en stund att jag tittar ut genom fönstret, pillar med mobilen, stampar med fötterna.. Jag klarar av att ligga sjuk hemma i en dag, på andra dagen börjar det alltid krypa i benen. Likaså denna gången! Men det var faktiskt skönt att få ladda om batterierna en aning, för det känns det verkligen som att jag har gjort!

Jobbade över en timme idag, och kommer att gå in ett par timmar extra i helgen. :)

Jag hade behövt gå till tandläkaren. Jag känner ett GIGANTISKT hål på var sida i min mun, och det spelar fan ingen roll hur noggrann jag alltid är med min hygien! Jag får alltid hål, så är det bara. Jag har ärvt min mammas sköra, ömtåliga tänder, där det inte spelar nån roll hur noggrann man är. Tråkigt, men sant.

Mitt hem hade även behövt träffa dammsugarn och moppen idag. Den har inte sett dammsugarn på fan över en vecka. Inte likt mej.
Får väl ta en sväng med dammsugarn och sen tänker jag fan lägga mej och läsa andra Twilight-boken. Läste ut första igår. Har fått ett sånt där litet sug igen. ;) Jag kan ju bara läsa böcker när jag verkligen har lust, annars fattar jag inte vad jag läser ändå. Så Twilight har legat halvläst ett ganska bra tag, men igår slukade jag den. Vet inte om det var av tristess eller abstinens. :) Kanske både och.

Nähä, dammsuga?

1 kommentar:

Jennie sa...

Mailat dej lösen ! ;-)