söndag 14 november 2010

Liten update!

Ursäkta dålig update, men är man fullbokad så är man.. ;)

Fredags - sov över hos kusin Jennie och Vidar.
Lördags - Tobbe kom hit och vi äcklade oss med pizza och Saw 6. Världens bästa lördagsmys! Älskar dej, min kärlek. :)
Söndag - Åkte ganska tidigt till farsgubben.
Jag hatar mors dag, fars dag, alla hjärtans dag och alla andra dagar som existerar enbart för att affärer ska tjäna pengar.
Jag hatar särskilt mors och fars dag tack vare att jag vet att det finns så oerhört många barn som inte har en mamma eller en pappa. En del har ingenting utav det. En del har det, men de bryr sej inte.

Känner alldeles för många som har det så, och därför gillar jag inte den typen av "högtid". Men jag gör det som alla andra gör - köper min pappa en liten sak som gest och sen fikar vi som vilken annan dag som helst.
Vi "firar" året om istället i vår familj. Älskar varandra året om, och vi visar det. Inte en dag.

I vilket fall som helst, kände att jag banade iväg lite där. ;)
Gick vidare till Andersson och pratade skit över en kopp kaffe med henne och Mårten och Albin. Nu sitter jag nyduschad och ska snart göra en kopp the.

På tal om ingenting. Min nya fina Samsung Galaxy är allt jag nånsin velat ha och lite till! Aldrig har jag varit såhär nöjd, aldrig! Den har allt! Och nu stör jag mej inte ens på att det inte finns nån blixt på kameran, det gör ingenting för bilderna blir ganska klockrena även om ljuset är lite dämpat! Plus att bilderna ser bra ut på en 4tums LED-skärm.. ;) Det säger sej självt! :)
Det man inte visste innan var att Android är en heeelt ny värld, som jag inte kände till innan. Där finns allt! Onödigt och nödvändigt. Allt!
Jag är nöjd. Och jag har svårt att tro att jag nånsin kommer vilja ha en annan telefon, ärligt talat. Samsung har inte gjort mej besviken förr, och inte heller denna gången!

Inga kommentarer: