onsdag 19 maj 2010

Avsnitt 22.


Efter många om och men väljer Blair att gå tillbaka till Chuck, allt är bra för en stund, Chuck tänker fria. Så kommer Dan och slår ner Chuck för att Chuck har legat med Jenny.
Och återigen är det slut mellan Chuck och Blair. Denna gången är det nog på riktigt, dessutom. Tragiskt. (Tänker aldrig mer titta på Gossip girl.)

Chuck blir skjuten. Ingen som vet om han kommer överleva. (Dör han så kommer jag definitivt ALDRIG mer titta på det!)
Och Georgina kommer tillbaka, gravid. Påstår att det är Dans unge. Jag tror hon ljuger.

Dan kommer på att han kanske vill ha Serena after all? (Detta har jag velat sen de gjorde slut första gången, nu vill jag inte ens att de ska vara ihop. Serena och Nate. Dan och Vanessa. Punkt.)

En liten ljuspunkt? Dorota föder barn.
Det var nog enda ljuspunkten. Förutom när Chuck och Blair återförenades, men den lyckan varade ju inte för evigt direkt.

Det måste bli Chuck och Blair igen. Annars är det lika korkat som att Twilight-serien skulle slutat med att Bella och Edward gör slut. Eller att säsong tio i Vänner slutar med att Ross och Rachel gör slut. Det går inte, det gör inte det!

MEN! Jag kom på en sak nu! (Typ önsketänkande.)
Jag kan tänka mej att titta på Gossip girl igen, på ett villkor : Att avsnitt 22 var en dröm från Blairs eller Chucks sida.
Annars? Nej. Då är det slut mellan mej och Gossip girl. På sanning.

1 kommentar:

Elina sa...

Agge, nej =) du kommer aldrig överge serien..o du, DET KOMMER BLI BLAIR O CHUCK IGEN..Om inte han saboterar o hoppar av serien..grrr!! Fatta att han inte är ngt utan chuck..han borde inse det - nolla!!