tisdag 30 mars 2010

Tisdag!



Det där jävla påhittet om att ställa om klockan fram och tillbaka tar verkligen ut sin rätt! Jag är vansinnigt trött om dagarna, för att inte tala om morgnarna. Jag lär få ett helvete att komma upp när jag inte har nån som står och skriker på mej att jag kommer komma för sent!
"Varför lägger du dej inte bara en timme tidigare?"
Nej. För att det bara är så.

Nu har jag handlat hem lite gott till kvällens kycklingsallad. Dammsugit har jag gjort, och dammat lite. Disken får bli ett senare projekt. :)
Har klippt till min fina plansch med, så nu pryder den insidan av min garderob! ;) Där ingen kan mobba mej för att den sitter, för det är fan ingen mer än jag som har i min garderob att göra! Förutom Johans mamma då, som alltid öppnar den för att se hur mycket oordning jag har, och för att försöka visa hur jag ska göra för att hålla ordning. Pfft, som att det hjälper! ;)
Men efter helgens rensning har jag faktiskt hållt det ganska snyggt!

Det händer massa spännande i den fjärde boken nu med, verkligen massa.. Jag (som man normalt sett inte kan klandra för att vara bokmal) läser minst 80 sidor varje kväll. Hur ofta händer det liksom? Det är det jag säger, en bok måste fånga mitt intresse DIREKT för att jag ska fastna, och dessa böckerna är sjukt jävla bra. Kanske för att jag redan är totalt nerkärad i hela sagan, karaktärerna, allt..
Finns så mycket som jag vill skriva ut här, som reder ut en del och som avslöjar en del. Jag kommer säkerligen att göra det inom en snar framtid. ;)

Inga kommentarer: