fredag 27 november 2009

Hemma igen! :)


Lunch med Jennie och Abbe på thai.
Vidare hem till mamma. Myste lite, pratade lite skit.
Vidare hem till Johans storasyster, drack lite kaffe och pratade skit med både hans syster och hans mamma. Sen målade jag lilla Elins naglar, hon tjatar varenda gång vi ses och jag lovar varenda gång att "nästa gång".. Idag tröttnade hon väl. ;) Så vi fixade både hennes små fingernaglar och tånaglar. Nöjd och belåten blev hon då. Söt-unge!
Sen vidare hem till mamma en stund till. Blev utklassad av lillebror på tennis på Wii. Jag som brukar vara så bra på det. ;)

Mamma och Håkan satt och observerade oss, och fnittrade och skrattade. Jag vände mej bara om med dödarblicken och bad dom sluta skratta!
Sen efter att Isaac vunnit tre set förklarade jag för mamma att två ilskna personer som jag och lillebror, med världens sämsta tålamod och som inte klarar av att ta en förlust ska inte spela mot varandra, man ska alltid spela med varandra!
Hon höll med. ;)
Typ som jag och Elina. Värdelöst att vara på skilda lag, men fan vad gött för den som hamnar i vårt lag, där snackar vi vinnarskallar! :)

När jag skulle gå ner till bussen från mammas så slog det mej hur jävla rädd jag är när jag är ensam. För det första är jag ju livrädd för mörker! Och för det andra är jag rädd för människor. Jag tycker människor är djur. Man vet aldrig vad folk kan få för sej, de är opålitliga! Och som tjej ska man alltid ha ögon i nacken, vart man än går.
Pratade med mamma i telefonen ända vägen ner, och även vägen från hållplatsen och hem till mej. Jag är en fördomsfull människa, mot människor i allmänhet. För jag vet, jag VET att man aldrig ska lita på folk, särskilt folk man inte känner! Man ska alltid vara aktsam, den man minst anar kan vara ett monster. Sånt vet man aldrig! Och då är det bättre att vara på sin vakt, och gärna döma lite hårdare, än att vara naiv och tro gott om alla. Det är tråkigt, men sant.
Världen är full av as!
Ska fan skaffa pepparspray, den "lagliga" versionen..

1 kommentar:

Elina sa...

Om vi hamnar på samma lag finns det inte en chans i helvete att ngn annan ens skulla ha en chans att vinna mot oss..=P

Däremot om vi inte är på samma lag vinner jag ;)..skoj..=)