tisdag 27 oktober 2009

Nu lämnar vi detta, tycker jag.

Eftersom det verkar som att ingen kan ge mej nåt vettigt svar så kommer jag traska bort till vaccindoktorn imorgon.
Vi märker alltså imorgon om jag klassas som riskgrupp eller inte. Det är tydligen svårt att svara på sånt per telefon.

, med andra ord - vill de ta en tidig morgonfika imorgon så nekar de mej vaccinet. Annars kör vi.

Och innan jag lämnar detta ämnet vill jag bara påpeka att jag inte på något sätt kastar skiten på sjukvården. Jag vet att detta är nytt för alla, det har jag skrivit ett jätteinlägg om för ett tag sen.
Men jag har så jävla svårt att digga läget när jag inte har kontroll, eller svar på mina funderingar. Jag tycker att det minsta de kan göra är att på bästa sätt slå bort all dödshysteri (eftersom det bevisligen inte dödar alls så många som "folk" säger..)
Jag hatar all sån här hysteri, och jag har hatat all prat om svininfluensan tidigare. Men samtidigt börjar till och med jag bli lite skrämd, när det inte lägger sej. Och tänker man efter så hatar jag nog hysterin av just den anledningen : Det finns på tok för många frågor, och alldeles för få svar.
Det är inte själva influensan/vaccinet jag är rädd för, jag är rädd för följderna. Jag vill inte dö! *Peppar peppar*
Och man blir lite skrämd när till och med såna som jobbar inom sjukvården tvekar till om de ska ta vaccinet eller inte..

Och det jag är något irriterad över är egentligen bara varför ingen kan svara rakt på frågan : Tillhör jag en riskgrupp?
Ja? Eller nej? Vilket?
Tydligen får man ta reda på sånt själv. Tack Cilla, och tack Google. ;) Jag konstaterar härmed att jag ska gå till doktorn imorgon, och oavsett vad de tycker eller inte så ska jag ha en spruta. Imorgon.
Så. Nu lämnar vi det.

Inga kommentarer: