söndag 3 maj 2009

Stay with me, honey.

Denna dagen har trots allt varit bra.
När jag hade tränat och solat så blev jag otroligt rastlös, och jag hade ju bestämt med Pettssons att jag skulle hem till dom en sväng på eftermiddagen. Men jag var som sagt rastlös och tog tåget ner till Ronneby, där Kenne och pojkarna stod och sålde på loppisen. Åkte sen med dom hem, och jag och alla fyra pojkarna tog varsitt täcke och kudde och gick ut och la oss på studsmattan för att sova/vila. Riktigt skönt!
Jag måste flytta till ett ställe där jag kan ha en studsmatta. Solstolar, släng er i väggen! Studsmattan är så skön att sova i så det finns inte! Har hänt ett flertal gånger att jag har åkt hem till Pettssons enbart för att jag är bakis och inte kan somna om hemma. Då tar jag ut täcke och kudde och går och lägger mej. Och somnar direkt. Det är grejer, det!

Tack pojkarna för idag. Idag har ni varit lugnare än vanligt. :) De kände kanske av vilket humör jag var på.. :) Men de har alla lovat att OM jag exempelvis skulle få för mej att flytta till en annan stad, så hade de kommit och hälsat på. Ofta. Och faktiskt så tror jag dom.

Inga kommentarer: