måndag 20 april 2009

Solat, tränat, duschat.

Nu är det dags för Ballar av stål.
Efter träningen fixade jag lite mat tills Alexandra kom hem, dammsugade undan lite, och bytade sängkläder, duschade och nu sitter vi här. :)

Har glömt skriva att jag har blivit bjuden på det jag tror kommer bli den roligaste festen på länge! Min kära vän Lotta skrev SMS igår, om att det i maj stundas födelsedagsfest, med temat 80-tal. Jag lovar att ingen blev så glad som jag! Man ska nämligen vara utklädd! Och detta gillar Angeliqa skarpt.. Jag som älskar 80-tal i vanliga fall, och jag tycker även om 80-talets mode i vanliga fall. Nu ska vi alla klä oss som plockade ur 80-talet. Med tanke på hur modet ser ut idag lär det inte bli svårt att fixa till en vettig outfit. :) Mycket har man ju hemma.. Jag är sugen på axelvaddar.. ;) Haha. Planera lite kan man ju alltid göra! :)
För en gångs skull vill jag verkligen VERKLIGEN komma, och jag är alla redan sugen på det här!
Annars brukar mitt festhumör inte komma förrens samma kväll. Men detta.. Detta kan bli riktigt kul! Jag blir väldigt besviken om jag av någon anledning inte kan komma. Jag SKA komma! :)

Nu : Bittefittan!

1 kommentar:

Elina sa...

vet inte så mkt om denna lilla blondin, men har på senaste tiden börjat läsa hennes blogg lite. O vet du vad det är jag gillar med henne?? Nils =P Dom e ju så puttinuttiga ihop..Hade me velat va så "kär"...