måndag 2 mars 2009

Why do you even try?

Så fullständigt utmattad.
Har varit helt anti idag. Man har såna dagar. Men jag har haft en sån dag när jag har en stubin lika kort som min pappas ben. ;) Förlåt pappa. ;) You know I love you!

Så fort jag kom hem blev jag på bättre humör. Kan bero på att det stod en älsklings-kusin och mötte mej vid tåget som jag fick prata med en liten stund. Jag bjöd honom på en pinnglass och sen gick han hem. Jag skulle ju badat och kopplat av lite, men istället tog jag tag i städeriet.
Tänka sej vad lite musik kan göra. Jag har varit så sugen på metal idag, dude. Så på med lite blandad metal och sen struttade jag omkring här med ansiktsmask och dammsugade hela lägenheten, samt skurade toaletten. :) Effektiv!
Måste se roligt ut om någon hade sett mej studsa omkring som en jävla dåre! Det är det värt.

Snart ska jag bada. Eller duscha. Men jag kom på att det kanske är bättre om jag väntar tills Ale kommer hem, för vi skulle tydligen färga lite utväxter, och då blev jag lovad påfylling på de mörka slingorna i mitt underhår. Så vi kör på det. Vi duschar efteråt! Måste snart fixa till de ljusa slingorna med..

Jag varnar redan nu : Imorgon är det den tredje mars, vilket innebär säsongsstart för Desperate Housewives. Och jag vill bara påpeka redan nu, att den som ringer, SMS:ar eller knackar på min dörr medans det pågår får inget svar. Svarar bara om det är Marie.
Och skulle det ringa på dörren, så kommer jag höja ljudet på TV:n till max, och låtsas som ingenting. Är detta förstått?
Stackars Ale som inte har följt detta heller, hon lär sitta som ett snällt litet ljus bredvid mej i soffan, livrädd för att öppna munnen.. ;) Haha. Jag ska visa henne. Hon ska få se hela serien, bara för att hon ska få se vad alla pratar om.
O.C kommer vara ett minne blott när hon har fått se DH!

4 kommentarer:

Anonym sa...

O.C blir aldrig ett minne blott! R.I.P marissa...
Ale

Anonym sa...

Ja, visa henne DH. Vi kommer också sitta som ljus framför TV:n och njuta! :)

Anonym sa...

"Har varit helt anti idag"

Du är trött sjuk och låg med andra ord :D haha

Anonym sa...

Åhh, jag längtar med =) Men va e de jag läser... Följer inte gull DH????? Katastrof ;) Hälsa henne från mig ikväll =) puss