onsdag 25 februari 2009

And the sky was all violet.

Nu har jag handlat hem lite, ikväll får det räcka med lite rågbaguette, yoggi och gott lös-te. Jag tog ett med sommarsmak, luktade så gott! :)
Och jag hann precis betala in alla räkningar innan min Internet-dosa valde att kasta in. Nu går den på reservern.. Beställde ju nytt batteri, men trodde givetvis inte att jag behövde köpa en jävla skruvmejsel för att öppna den? Så batteriet ligger här. Men dosan går inte att öppna. Utan den minimala skruvmejseln då. :)
Men nu har jag en hel månad på mej tills jag behöver den igen, och tro det eller ej, men jag har rätt bra koll på vad jag har på kontot och inte!

Fick världens sötaste SMS av världens sötaste mamma i morse. Min mamma vet inte hur man sätter punkt, eller någonting, så SMS:en ser ut ungefär såhär :
"Hej jag älskar dej lilla gumman puss mamma". Spelar ingen roll att hon inte sätter punkt, för ett sånt SMS förgyller hela dagen! Tycker synd om alla andra som inte har en mamma som Pia, mer än vi fyra syskon. Tur att vi är så många ändå, som får ta del av henne. :)

Nu väntar jag på storasyster. Hon ska gästblogga ikväll har hon bestämt sej för. :) Har ingen aning om vad hon vill ha sagt, men det märker jag väl.
Ska sätta på Halleluja när hon kommer. ;) Haha.
Hon kommer skratta, sitter med vit salva i och hela näsan. Jag har så ont..

Nu skenar jag iväg. Nu kommer världens roligaste TV-reklam! :) Jag skrattar lika mycket varenda gång! McDonalds.
- Bosse säger att McDonalds kan beställas enligt tallriksmodellen.
- HAHAHAHA! Var det Bosse Håkansson eller?
:) Så jävla bra!

Inga kommentarer: