lördag 17 januari 2009

Use once and destroy.

Pappa, Malin, Martin och jag åt frukost på Tre G imorse. För min del blev det en god baguette med skaldjur och en latte med hasselnötssmak.
Sen tittade vi på skor. Jag hittade ett par gråa pumps i mocka, som jag var sugen på. Men jag struntade i det. Istället fick det bli en ny handväska från H&M, hur rymlig och snygg som helst! Ett svart nagellack och en snygging-mössa med.

Vi blev stående på Weichtmeister hur länge som helst, det var dansuppvisning där. Lite 50-talsdans och lite bugg. Sånt är skoj, tycker vi!
Vi stod länge och inspekterade de dansande, och till slut hade vi dömt ut det ena paret till att inte ha någon taktkänsla över huvudtaget. :) Haha! De dansade helt för sej själva, medan alla andra följde musiken så hade detta paret sin egna lilla hörna där de kämpade med att hinna med alla steg. Men inte ett rätt när det kommer till takt!

Jag åkte hem till mamma efter det, fikade lite och åt middag. Oanmäld. :) Sånt gillar hon!
Imorgon bitti ska jag tok-städa och sen åka ut till min älskling Bisse. :) The favvis of my life!

En fråga - HUR FAN KLÄR SEJ GRY FORSELL EGENTLIGEN?! Hon ser ju för fan ut som Lilla My.. ;)
Och stackars Snygg-Erik.. Han får allas röster bara för att han är snygg, men han är lyckligt ovetandes om att det är därför alla röstar. Stackarn.. Men han lever upp till sitt namn - Snygg-Erik! Killen är ju inte ful någonstans.

Inga kommentarer: