onsdag 26 november 2008

Städ, tvätt och handling.

Dumle kan nog vara det absolut godaste jag vet! Snart är det slut med sånt, jag ska ge mej på den riktiga cambridge-metoden, förmodligen. Ska kolla hur Fröken F mår och hur hon känner sej först, och så fort hon ger mej klartecken på att allt känns okej så lägger jag i femman. ;)
Ser faktiskt fram emot det!

Har varit och handlat lite med Johan, och nu tvättar jag. Något annat orkar jag inte med idag, eller rättare sagt så skiter jag i det idag. Så fort tvätten är klar ska jag peta i mej lite vitlöksbröd och sen bädda ner mej i soffan, duschad och klar för natten. Har köpt nytt gott kaffe med, bistro, som jag bara älskar! Upptäckte ju till mitt stora fördärv i morse att kaffet var slut, så vägen ner till Ronneby var längre än vad den brukar, och ögonen klarade jag inte att hålla uppe. Som gräddet på moset så dog min iPod med, duktigt kul. Det enda som får mej att vakna på morgonen - kaffe och musik, men så kul skulle inte Angeliqa få det idag, nej nej.

I alla fall - tack Johan, mitt älskade hjärteknull för att du överhuvudtaget FINNS! 16 år, SEXTON år! :) Du är bäst på att få mej på bra humör, ibland gör du ingenting heller, du bara andas i min närhet. Jag tok-älskar dej, för helvete! 16 år.. ;)
Jag och Johan i bilen :
- Ehm.. Du vet att detta är ABBA va?
- Ja..
- Ehm..?
- Men herregud, jag är BÖG!
Haha. Tok-älskar var ordet. Det stämmer. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hehe, låter som att du och den där Johan (som jag inte träffat?) har riktigt härliga stunder tillsammans! :D

Jag vill också börja med sopporna!! Blää! Har verkligen inte råd! :(