tisdag 28 oktober 2008

Teenage whore.

Natten har inte varit lika framgångsrik som den förra, när jag sov så många timmar i sträck.
Igår kunde jag knappt somna, var ju hypad sen dagen innan. Vaknade ett par gånger och kunde inte somna om, då satte jag på Sex and the city och skulle "försöka somna" till ljudet, men det blev ju att jag låg och kikade istället. Låg och hostade i en evighet också..
Så idag var jag mer trött när jag vaknade än igår. Men det gör ingenting när man vaknar till ett SMS som kommer från Marie med nedräkning till Ullared. ;) Då blir man pigg!

Är lika förundrad varenda gång jag kollar på SATC, jag kan inte fatta hur man kan utse Sarah Jessica Parker till världens osexigaste kvinna! Det är för mej ett mysterium, jag tycker hon är skitsnygg!

Förtydligande till kusin Jennie (som tydligen inte vet vad jag jobbar med?) Wierd.. Haha! Jag jobbar med kundtjänst, alltså folk ringer till mej i diverse ärenden, jag svarar, skriver lite på datorn och känner mej viktig. ;) Så nu vet du! Puss-unge!

Ser inte alls fram emot Desperate ikväll, to be honest. Jag gillar inte att vi bara sådär hoppade fram fem år i tiden, Gabriel Solis ska inte vara tjock! Och hennes ungar kan omöjligt bli så fula! Tycker denna idén var dålig, dålig som fan. Hoppas att vi i kvällens avsnitt får se att allt har varit en dröm, att allt är som vanligt igen. För detta tycker inte jag är kul alls.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, tack för påminnelsen om DH ikväll. Håller med, hennes ungar kan inte vara så fula. Och Susan kan ju inte dumpat Mike för ngn annan?

Anonym sa...

Hur fula är de på en skala? Jag har liksom inte sett dom...

Puss/Ale

Jennie ♥ sa...

ok ok .. så har jag problem med nått ringer jag dej :)